Ik koop geen neppe zonnebrillen meer!

Voordat ik neppe zonnebrillen kocht kocht ik altijd merkzonnebrillen. Dit waren top modellen die lang meegingen, zowel op gebied van kwaliteit als op het gebied van fashion. Ik zag dan in mode bladen de zonnebrillen die voor dat jaar de trend zouden zetten. Maar om elke keer de trend te volgens was ik jaarlijks veel geld kwijt aan zonnebrillen. Daarom probeerde ik afgelopen jaar voor het eerst zonnebrillen te die niet echt waren en een stuk goedkoper waren. Desondanks kon ik echt merk zonnebrillen goedkoop bestellen bij Fuva.nl.

Zonnebril Fuva

Al snel kwam ik op wat sites waar je voor een paar euro soortgelijke zonnebrillen kopen die veel leken op de merkzonnebrillen. Ik werd helemaal gek toen ik de modellen zag en de prijzen hiervan. Voor hetzelfde geld wat ik normaal uitgaf aan een echte merkbril kon ik nu 10 neppers kopen. Bij de eerste webshop bestelde ik meteen 5 zonnebrilletjes.

Twee dagen later kreeg ik de zonnebrillen binnen, helaas een stuk minder mooi dan op de foto’s die op de site stonden. Maar ze waren nog steeds leuk voor de prijs die ik had betaald. Enige vervelende was dat de zonnebrillen na 2 maanden zo goed als kapot waren. Kon ook bijna niet anders dat het kwaliteit was voor deze prijs.

Achteraf had ik direct spijt dat ik de neppe zonnebrillen had gekocht. Voorheen koop ik gewoon weer echte zonnebrillen. Ik heb nu een webshop gevonden waar je voor scherpe prijzen echte merk zonnebrillen kunt kopen. Hier kwam ik via google op en was meteen te spreken over de site, lekker overzichtelijk en het aanbod was goed. Maar toch had ik wat vraagjes over wat enkele modellen. Gelukkig had de webshop een live chat service waar ik met al mijn vragen terecht kon. Direct kreeg ik antwoord en werden al mijn vragen beantwoord. Dit is voor mij voortaan de webshop waar ik mijn ECHTE merk zonnebrillen koop.