De perfecte pumps kopen

De jacht op de perfecte pumps begon bij mij een half jaar geleden toen ik een uitnodiging kreeg voor een exclusief feest waar de dresscode ‘Wonderland’ was.
Over mijn outfit hoefde ik niet lang na te denken want ik had bedacht dat ik mezelf zou gaan verkleden als een ijskoningin. Hiervoor had ik een glanzende aqua kleurige legging gekocht en een bijpassende bustier. En door mijn bleke huid wist ik dat ik er ijzig goed uit zou gaan zien. Maar toen moest ik dus op zoek naar de perfecte pump. Ik ben zelf niet erg lang en als ik mezelf als ijskoningin zou gaan verkleden wilde ik wel zo lang mogelijk lijken. Ik wilde dus een pump met een hak van minimaal 13 cm zodat mijn totale lengte zou uitkomen op 1.80. Ik had al stad en land afgezocht voor een pump met een hak van 13 cm in een fel blauwe kleur maar ik kon maar niets vinden. Totdat een goede vriendin mij attendeerde om mijn zoektocht te gaan verplaatsen op het internet. Normaal gesproken ben ik helemaal niet iemand die via internet aankopen doet omdat ik dat altijd eng vind.

Maar toen ik mijn zoektocht begon op het internet heb ik mijn ogen uitgekeken. Wauw! Wat een keuze, wat een keuze. Ik zocht op hoge blauwe pumps en binnen 5 minuten zag ik ze staan. Het was alsof het liefde op het eerste gezicht was. Mijn pumps, voorbestemd om mij te vergezellen tijdens het Wonderland feest. Ik belde enthousiast mijn vriendin op en zij vroeg of ik ze al besteld had. Gelukkig had ik dat nog niet want mijn vriendin gaf aan dat ik mijn pumps zelfs nog met korting zou kunnen kopen als ik een kortingscode zou gebruiken die vast wel ergens op het internet zou ‘zwerven’.  Na een kwartiertje had ik de bestelling gemaakt en zelf een korting van 10 procent kunnen krijgen. Drie dagen later kreeg ik de pumps thuisbezorgd en week later ben ik naar het Wonderland feest gegaan. Ik heb de hele avond gestraald (wat eigenlijk niet bij mijn type als ijskoningin hoort) en complimenten gekregen over mijn outfit en natuurlijk mijn prachtige felle blauwe pumps. Het was een avond om nooit te vergeten. Ik heb ze gekocht bij Zalando, een van mijn favoriete schoenenwinkels online.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *